Отново заедно  Очакваме Ви за последните летни дни… Ваканцията продължава още малко и скоро ще чуем първия звънец, но вече по-големи;))) Нека пристъпим прага на училище спокойни и добре подготвени, с високо вдигната глава и готови за нови знания.

В периода 01-14.09.20г. програмата ни ще бъде ваканционна, но с акцент върху преговора от предходната година и подготовка за предстоящите входни нива.

През лятото е нормално да сме позабравили това – онова и е необходимо да си припомним най-важното и притесненията ни са основателни за предстоящите проверки на знания. За това ще извадим учебниците от миналата година и ще преговорим основните неща, ще направим тестовете за предстоящите входни нива и ще „загреем“за новата учебна година. Да не забравяме и книжките от задължителната литература – ще погледнем и списъците с прочетените и непрочетените, да се надяваме, че са малко.  Ще си ги припомним и разкажем, може и да ги претворим.

Нека започнем учебната година със самочувствие за знанията ни и спокойствие за правилна реч!
И все пак е още ваканцияяя – ще играем, ще се разхождаме и веселим.

Традиционната ни  „Голяма разходка“ ще е на 04.09.20г. и ще посетим Конна база Драгалевци. Там ще яздим, ще се забавляваме в прекрасния въжен парк и ще си направим запомнящ се пикник.
По традиция ще изпратим ваканцията на 14.09.20г. с незабравима веселба в Коколандия.

Работно време: 8.30 – 18.00ч.
Период: 01.09 – 14.09.2020, почивен ден – 07.09.2020 ( с допълнителна уговорка и сформирана група минимум от 5 деца можем да сме заедно).
Цена: за целия период – 180 лв. ; за 1 ден – 25лв.
Храна може да се носи от вкъщи или да се поръча от кетъринг срещу допълнително заплащате – 5 лв. ( обяд с тристепенно меню).
Цената не включва транспорт и допълнителни такси по време на разходките.

Очакваме Ви!
За повече информация и записване – 0898778138 Силвия Червенкова.

Безплатна логопедична консултация

Консултацията с логопед ще е във Ваша полза. Той може да прецени какви занимания и упражнения ще са полезни за Вашето дете.
Особено важно е правилното произнасяне на звуците и думите, по време на формиране на речта. Писмената реч се формира на базата на устната и неправилното произношение, може да доведе до проблеми в училище. Голяма част от знанията, които един човек получава са, чрез речта. Колкото по-богата и по-правилна е тя, толкова по-добре изразяваме мислите си, толкова по-добри са възможностите ни за интелектуално развитие.
Така че всеки родител трябва да обърне внимание за правилното развитие на речта и да помогне на детето да се справи с нарушенията в речта (ако има такива) още преди да започне училище.

Нека започнем учебната година със самочувствие за знанията ни и спокойствие за правилна реч!
И все пак е още ваканцияяя – ще играем, ще се разхождаме и веселим.