Лятото е на прага и децата вече мечтаят за игри и приключения. Заповядайте в Образователен център „Лекси“, за да може малчуганите Ви да прекарат незабравими дни от своята ваканция!

Ето нашето предложение за дневна програма:

8:30 – 9:30 – Посрещане на децата;

9:30 – 12.00 – Занимания на открито – най-често в Южния парк, близки градинки, спортни площадки и футболни игрища.  Ще играем, ще се забавляваме, ще се състезаваме, ще се разхождаме, изследвайки природата, ще рисуваме на открито

12:30 – 13:30 – Обяд / избор от кетъринг или  донесен от вкъщи/;

13:30 – 16:30 – Занимания на закрито. Ще навлизаме в света на литературните герои –   Пипи, Мечо Пух, Том Сойер, Хитър Петър. Ще имаме срещи със ”Забавната математика” с „Многознайко”, с  творческото писане . Леко и неусетно ще попълним пропуските от изминалата учебна година /ако има такива/ и ще се подготвим за следващата.Ще усвояваме различни творчески техники – квилинг, декупаж, оригами… Ще се учим да шием и да готвим.

16:00 – 16:30 – Лека следобедна закуска;

16:30 – 18:00 – Свободни и развлекателни игри навън

Ще отделим време и за английския език. Ще се учим да използваме наученото в клас, за да общуваме помежду си на този „международен” език. По весел и забавен начин ,ще прилагаме и затвърдяваме в различни ситуации наученото в училище.В помощ ще ни бъде квалифициран преподавател.

„Голямата разходка“ не е за изпускане. Всеки петък се забавляваме на интересно място. Понякога си устройваме поход или пикниг на Витоша. Друг път прекарваме горещия ден на басейн. Посещенията в музеите обогатяват знанията по история и за природата, а в хладните зали на галериите срещите с изкуството са вълнуващи. Незабравими са дните , прекарани в конните бази, в „Коколандия” или в зала за  катерене.

Допълнителни занимания по айкидо,йога, шах, китара, пиано и приложни изкуства.